Nejste přihlášen/a.
Ahoj pěstuju si za oknem trávu pro králíky a na tý hlíně se mi udělala jakoby taková plíseň. Nevadí to? TA plíseň zmizí nebo ne. A budu jim to moc pak dát? Poradte prosím.
nevim kolik ty travy mate,ale asi ne tolik ,kdyz je na okne.Nelitujte to vyhodit cele,neni zadouci si doma pestovat plisne vubec.nedostatek vzduchu,kdovijaky substrat,prilisne zalevani,prilis husty porost neprovzdusnely.vykaslete se na to,radeji koupit seno a nebo si pockat na az venku bude travicka.bydlite ve meste?Tak snad radej porad seno a doplnit zelene v jine forme,nejakou zeleninu.Jinak v sene jsou take vitaminy.
Máme zahradu a substrát je pro bylinky. A mám to teda jako vyhodit nebo ne? Nad vámi mi píše že to nevadí že to mám dát proschnout tak nevím co stím .
Pěstuji celou zimu také zelené / obilí / ke zkrmení. Ta plíseň se většinou tvoří na zemině pro venkovní použití. Trávu stříhejte 2 cm nad zeminou a můžete jí zkrmit. Mezi zálivkami nechte zeminu mírně proschnout, omezí se tvorba plísně.
Je to na vas,ta plisen tam proste je a neni dobra ani pro vas.Jak moc je kontaminovana trava,to vam asi nikdo nezodpovi,bez nejakeho rozboru.Je treba si uvedomit ze trochu travy ta riziko nestoji.nejlepe je pestovat travu,kdyz je mozne vetrat.Substrat je dobre proparit,aby se plisne zlikvidovaly,ale + vytvorit podminky,aby nove nevznikly.opravdu se primlouvam za to seno.Muj nazor je toto vyhodit.provzdusnovanim a nebo zalivkou hypermanganu a jine metody na chvili znicite,ale...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.