Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu už ostříhat ibišek?

Od: minda® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám docela velký keř, v práci u okna, přesto má dlouhé výhony - můžu ho prostříhat, nebo je ještě brzy? děkuji:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Já jsem stříhala Ibišek vždy v únoru a dost hodně, do léta vyrašily krásné nové větvičky a krásně kvetl. - stařenka

des*

Mám zkušenost, že nejlépe ostříhat koncem ledna či v únoru a nebát se, klidně dost, kvete pak nádherně. Přihnojuji kristalonem.

hodnocení

Bezva, děkuji, pustím se do toho...:)

jandina
hodnocení

0x

Ja striham ibisek uz koncem rijna-zacatkem listopadu ak mi kvete cele jaro,leto i podzim.Proste nadhera

tofi*
hodnocení

0x

Souhlasim co tu bylo napsano nejlepe strihat v lednu ci unoru a to klidne az temer ne kmen - krasnep ak obrazi a zarucene mi pak kvete. Tedy letos si to nejak rozmyslel a v lednu nasadil na kvety takze hold letos jeste nebyl ostrihany, ale jak dokvete tak ho to hned ceka :)

magdon*
hodnocení

0x

Ibišek lze stříhat prakticky kdykoliv (uprostřed léta je to trochu barbarské, ale přežije to bez problémů). Nejlépe ale v zimních měsících, než začne vegetační období. Nebojte se střihnout hodně nakrátko. Pak Vám vyraší i na téměř nesmyslných místech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]