Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anglické muškáty

Od: kjanik112* odpovědí: 4 změna:

Máte, prosím, zkušenost s pěstováním anglických muškátů? Děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

Já jedině špatnou - vždycky jsem je koupila krááásně nakvetlé, pak odkvetly a tím to taky skončilo, příště už byl jen sem tam kvítek. Takže buď se jim nelíbily naše tuzemské podmínky nebo nešikovná limetka*zed*. Přitom jiné muškáty i jiná kvítka úplně bez problémů :(

binka*

Mně jdou. Jeden tmavofialový mám už asi tři roky, zrovna teď ve skleníku krásně kvete. Pěstuji je jako ostatní "normální " muškáty, jen je mám strčené v létě pod střechou, aby na ně nepršelo. To se jim nelíbí ...*nevi*

hodnocení

0x

Já mám dobrou zkušenost, s kvetením nemám problémy.

limetka*
hodnocení

0x

Tak to bude ono, binko *palec* - ten déšť jim asi nesvědčil, já je měla na otevřené terase a moc mne to mrzelo, protože ty květy jsou vážně nádherné.*pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]