Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíčení semen - vysadit i s vatou?

Od: katty* odpovědí: 6 změna:

Dala jsem naklíčit semena na vatu s vodou a některá mi prorostla. Myslíte, že bych mohla dát do hlíny ty semínka i s tou vatou, abych klíčky nepolámala?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Spíš se pokusit ty kořínky uvolnit.´Vata by mohla zahnívat a poškodit rostlinky

JABRAKA

des*

Proto se nedávají klíčit rostliny na vatu,ale na ubrousek,nebo wc papír(nepoužitý)

katty*
hodnocení

Moc děkuji, takhle zkusím naklíčit zbytek semen.

katty*
hodnocení

Moc děkuji, ale jsou hrozně drobné. Mám ještě zbytek semen. Myslíte, že bych je mohla vysít do hlíny, aby vyběhli doma v teple?

limetka*
hodnocení

0x

Posaďte ten "koláč" vaty i s rostlinkami na zeminu - kořínky prorostou dál do půdy - jakýmkoliv vyprošťováním by se určitě takhle mladé, jemné, poničily.

magdon*

Pokuste se opatrně tu vatu rozstříhat mezi semeny na menší kousky, aby v případě, že rostliny zakoření a porostou, měly dostatek místa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]