Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavlažovací keram. kolíky

Od: lilil odpovědí: 5 změna:

Koupila jsem sia zavlažovací ker. kolíky které se našroubují na plastovou láhev a dají do truhlíku, který má kytky zavlažovat. Vůbec mě to nefunguje, voda vždy hned vyteče. Co dělám špatně?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

nepoznám ten systém na flašku, ale předpokládám, že princip je všude stejný... kolíky by měly být pórovité a přes póry by měla voda prosakovat... je možné, že flaška by měla být i s dnem, bez otvoru ve dně. Potom podtlak nepustí vodu proudem, ubývá jenom prosakováním přes póry... znova opakuji, že ten systém nepoznám.. Vaše info jsou dost skoupé... odkud voda vyteče, okolo závitu? přes těleso kolíku? nemáte foto? nebo odkaz na výrobce či prodejce?

doplněno 23.06.13 11:11:

přidám pro zajímavost výrobek Automatická závlaha Tropf Blumat najdete na zena.centrum.cz/...

našel jsem video, které popisuje podobný keramický kolík s lahví , je používaná plastová...

lilil
hodnocení

Voda mě vytéká ve spoji s lahví, prostě rychle vyteče asi za den. Mám jen kolíky bez hadiček. Návod u toho nebyl.

floro*

V takových hicech mají rostliny velký odběr, možná to rychle vyteče, protože rostliny si ji vytáhnou samy.

hodnocení

0x

Nejsem si jistý ale myslím si že by to mělo být našroubováno na lahev která je pevná (tvrdý plast nebo sklo). Obyč petka se podtlakem promáčkne a neudrží vodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]