Nejste přihlášen/a.
Na zahdadě jsem zasadil kedlubny odrůdy gigant. Všechno bylo v pořádku až do doby kdy se na gigantech objevila molice. Našel jsem si přípravek k jejímu hubení a přesně podle návodu mamýchal a postříkal. Za dva dny začaliy žloutnout listy. Molice i když ne všechna byla zahubena. Nevíte někdo co s tím. Přípravek je Karate Zeon. Děkuji.
Tak přesně tento přípravek jsem použila i já, a to včera. Molice mám na zelí, kedlubnách, prostě všude. Dnes prší jako z konve, ale ráno jsem se dívala a molice tam stále poletovaly. Asi to bude s letošní úrodou stejně k ničemu. A ještě, bylo mi divné, že se přípravek má tak hodně ředit. já to pochopila tak, že dva a půl ml. na deset litrů vody. Ten přípravek dost zapáchal, jako petrolejem. Také jste to tak udělal? Já se řídila návodem na rajčata, protože o jiné zelenině tam v případě molic nemluví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.