Nejste přihlášen/a.
Až donedávna mi napadala cibuli a pór květilka,resp.vrtalka.Dostal jsem zde výbornou radu načas zakrýt záhony netkanou textilií,což opravdu pomohlo.Loni jsem před zimou zasadil poprvé česnek a chci se zeptat,jestli ho napadají nějací škůdci a zda bych ho měl před nimi také zakrýt.Děkuji za odpovědi,rád je ocením.
Jsem ráda, že se vám textilie osvědčila - na rozdíl od cibule česnek nezakrývám, škůdcům pravděpodobně nevoní a tak do něj nejdou (dokonce ani hryzci, kteří mi jinak spolehlivě likvidují mrkev a brambory, se česneku netknou), preventivní ošetření možných chorob už vám popsal strejc. Možná mám jen štěstí, ale já ho ani nemořím ve fungicidech a mám ho každý rok pěkný - tak čtyři mi napadne plíseň, ale to jsou zanedbatelné ztráty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.