Nejste přihlášen/a.
ahoj,,chtěla bych přesadit tulipány z jedné zahrady do druhé,,ale nevím,jestli až je uvidím jak vylézají ze země,nebo spíše...to bych celou zahradu rozryla a cibulky asi poničila. děkuji
Teď v lednu je zbytečné o tom uvažovat.Na nové místo by se měly přesazovat až v srpnu - září.Pak je dost času na zakořenění a základu pro nové květenství.Pokud je budeš chtít přesadit zjara,tak velice opatrně,aby se nepoškodily kořeny a také s odpovídajícím balem.To znamená,rýčem co nejhlouběji zabrat a i se zeminou přenést na nové místo.Zasypat dobrým kompostem.
JABRAKA
Jabraka,,,,,,,jo - -ale já nevím kde jsem je zasadila..takže nevím,kde je hledat ,,tak jsem myslela áž trochu vyraší,že je přesadím opatrně.
Jestli chceš, aby Ti kvetly na té druhé zahradě, tak jakmile vylezou trošku z půdy, tak výrýt a přesadit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.