Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má tchýně mi něčím zalila mou rostlinu a ona mi uschla, já bych jí to chtěla oplatit, protože tohle se nedělá, udělala to proto že jí zavazela - zabírala trošku více místa. Prosím mohli by jste mi poradit čím rostlinu zalít aby uschla? Děkuji
Největší pomsta je vždycky taková, jakou ten člověk nečeká. Nechala uhynout vaší květinu. Čeho chtěla docílit? Chtěla vás naštvat. Ve chvíli,kdy se naštvete a začnete dělat to co ona, tak jí vlastně uděláte dobře. To nechcete. Povzneste se nad to.
Víte, když se s někým dohadujete, hádáte se, co vás nejvíc dorazí? Když se ten člověk brání, oponuje, když vás taky napadá? Ne. Chcete se hádat a hádáte se. Ale naprosto vás dorazí to, pokud se ten člověk ve chvíli, kdy vy běsníte, jen tak pod vousy usmívá. No není to pravda? (tohle umí dokonale muži :D)
Já bych to udělala jednoduše. Přišla bych domů s jinou kytkou a radostně oznámila. "Je mi líto té kytičky, co chudák uschla a tak jsem si udělala radost a koupila si novou. No není nádherná?" A radost, úsměv, ukázat jí každému kdo se namane.
Mařenko, teprve teď jsem otevřel tento dotaz. Opět s Tebou velmi souhlasím , nicméně: Tchyně chtěla pravděpodobně v první řadě zařídit zmizení květiny z důvodu prostorového, jak jsem pochopil z úvodního dotazu. Takže o to víc se mi líbí Tvůj nápad s novou květinou, jen bych upřesnil že tazatelka by měla zvolit velikost květiny úměrně svému vzteku a touze po pomstě. Myslím, že by pro tento účel vyhovoval mírně vzrostlý baobab...
Hope díky. Já nevím, proč se mi to po Tvém příspěvku "vylouplo" v hlavě, je to hodně velká, ale veselá lumpárna. (chjo, asi jsem věčný puberťák)... Ale co místo baobabu, který opět může být podle zlikvidován, zakoupit velkou sošku. Myslím takovou tu africkou, jestli víte, vyřezávaný křovák většinou s velkým mužstvím a dokonce je někdy mají v dost intimní poloze s křovačkou.
To by tchýni dorazilo úplně.
Mařenko, s tou věčnou pubertou máme asi oba obdobné "problémy", nevím jak Ty, ale já jsem se s tímto postižením naučil žít a zjistil jsem, že mi to naprosto vyhovuje! Stejně tak si už nedělám problém ze svého sexuálního zaměření či prodělané operace svého "hentenoného". Poslední záležitost se Tě pravděpodobně netýká, přepokládám že mnou zmiňovaný "hentenoný" vzhledem k Tvé zde uznané příslušnosti k ženskému pohlaví nepatří k inventáři Tvého vlastního fyzického "JÁ".
Tak jsem se nějak rozkecal, původně jsem jen chtěl napsat, že toho křováka by stačilo si vypůjčit, než dotyčná scípne...
milenno a viděla si tu tchýni jí zalévat jak tvrdíš,,jak to můžeš tvrdit,,to je nehezké od tebe ,pokud tvé tchýni kytka trochu zavazela,tak tu trochu jak píšeš ,jsi mohla vyřešit a ne takhle jednat...patrně u ní bydlíš a mohla by ses přizpůsobit...víš být tchýní je velice těžká služba ,,,,skoro věčné uhýbání ,jen aby nepadla v nemilost a neztratila i syna nakonec není žádná slast.
Já bych jí koupila kytku vůbec za to,že mi poskytla bytí. a proto s kytí... nazdar
Polinek: Tvoje reakce mne trošku vedla k zamyšlení.
Vlastně je i důležité,kdo u koho bydlí, čí je prostor kde bývala kytka, kdo ztrácí koho a kvůli čemu...
Asi všichni jsme se tady zaměřili na tu scíplou kytku, ale nikdo vlastně nezjišťoval další okolnosti spolubydlení!
Dotaz jednoho člověka je vždy subjektivní popis situace. Občas mě mrzí, že nemám možnost tu situaci vidět z druhé strany, abych mohl aspoň trošku objektivně přemýšlet.
Polinek: díky za poznámku!
Dobrý den,
jakoukoliv rostlinu spolehlivě zlikvidujete přípravkem ROUNDUP, který se aplikuje rozstřikem na listy. Je běžně dostání v obchodech typu OBI. Kytka pomalu uschne a odumře...ale není to škoda ty kytky za to jaksi nemůžou
A vykašlat se na oplácení, na pomstu? To by nešlo? Je tolik věcí, které se nedělají a přesto se dějí, že nějaká zabitá kytka je prd!Trošku velkorysosti k ženské, která není stejná krevní skupina. Kolik času a myšlenek pro to, abyste se pomstila! Máte to zapotřebí? A udělat sobě nějakou příjemnost? Nebylo by to lepší?
Musím se připojit ke kolegům rádcům, ale opravdu ty kvítka za to nemůžou .. Já bych, když už se chcete nějak tchýni pomstít koupila nějakou velkou sošku, či něco jiného hoodně velikého, co by místo zabíralo ještě víc. .. Nebo jak radila mařenka koupit si jinou, a být úplně v pohodě ..
Mimochodem ůžu se zeptat, co to bylo za kytičku, kterou vám tchýně zabila?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.