Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušení růží - jak na to?

Od: petik* odpovědí: 6 změna:

zdravím, já jsem dostala nádhernou kytici 23 růží a tu si za stonky v paneláku asu nepověsím... má někdo zkušenost? KDyž ji nechám ve váze bez vody Nechci aby mi začaly uvadat květy... :))

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elbarto*
hodnocení

0x

Zvadne to a po cca 2 týdnech je můžete vyhodit, jedinná možnost, jak je sušit je skutečně pověsit "hlavou dolů" hned jak se jim začnou "klopit hlavičky" jinak bohužel...

doplněno 15.12.10 14:59:

A pověsit by je i v paneláku (možná) šlo za prádelní šňůru

zima*
hodnocení

0x

Ve vaze bez vody vám opadají a uschnout. Zkuste je zavěsit třeba na garnyž, ta udrží i větší kytici.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jedině pověsit a to někam, kde proudí vzduch a není sluníčko. Pak vydrží víc než rok.

lidus*

ladinpraha, kdepak rok, mám svatební kytici růží usušenou 30 let.

hodnocení

0x

sušené růže vydrží léta, jen je problém s prachem :( Sušit se musí ale vždy ve svislé poloze květem dolů. Kytice se může zavěsit na různá místa, jak už bylo i řečeno, např. suším přivázané ke stojkám, které drží police v komoře.

polinek*
hodnocení

0x

ahoj,,tak je rozděl po několikati kusech a pověs květy dolů do stínu nejlépe do mírného průvanu a pak je nalakuj ...lakem na vlasy,,také to tak dělám.Pak je můžeš dát dohromady ,nebo nechat tak,,,ony ztratí na objemu ,takře kytice bude o dost menší a tím spíš jí najdeš místo..A klidně již nechej květy nahoře - - neupadnou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]