Nejste přihlášen/a.
Dobrý den otázka je jednoduchá a stručná : Jak a kde pěstovat dub - mám jeden asi 2týdny starý (má jen dva malé lístky) a chci vědět za 1) můžu ho pěstovat doma? A potom ho vysadit ven do přírody nebo na zahradu? za 2) jak často ho mám přesazovat a mám ho hnojit? a za 3) nejlepší budu když řeknete všechno co víte
P.S. - dala jsem to do podrubriky na zahradě až bude větší asi tam poputuje... ale moc místa tam není takže nevím... předem dík za odpovědi Kaču
Můžete pěstovat doma nebo lépe řečeno, musíte ,jelikož je vzhůru.Stačí normální zahradní zem.Dejte mu dostatečný kontejner a postavte ho někam ke světlu a zalévejte. Na jaře ho pak můžete sadit ven.Je nenáročný a dokáže si poradit naprosto bez vaší pomoci. Už semenáčky ve volné zemi razí hlavní kořen hluboko přímo dolů pod sebe a snadno tak brzy nalezne v zemi dostatek živin i vody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.