Nejste přihlášen/a.
Znáte tuto rostlinu? Kvete modrými květy na konci listů a odnože tam rostou také. Mám ji krátce, tak bohužel nemám foto s květem.
To je škoda, že není fotka. Já si neumím představit, jak tento list, podobný mečíku nebo kosatci může vykvést. Je to pokojovka?
hezký kosatec a co to ej za mulčovací kůru
No ještě to ukáži ženě. Třeba bude vědět víc. A nerostou na konci u těch modrých květu, malé žluté plody? Trochu dooranžova? Mohla by to být měruňka
p.s když ji máte krátce, jak víte že má modré květy? Vy si květy nefotíte? To my každou takovou pokojovou i zahradní kytičku ano. Výdyť je to radost, když vykvete. Proto fotím, dokud kvete.
Foto květu nemám. Mně ještě nekvetla. Ta rostlina v práci kvetla asi v červnu, kdy mne zaujala a vzala jsem si její odnož až teď v srpnu. Na druhé fotce je vidět, že problém s odnožemi nemá, již je tam nová
U květu žádné plody nebyly. Je opravdu podobná kostaci.
Neznáte ji někdo, i podle fotky bez květu?
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.