Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem ve výprodeji cibulky tulipánů a modřence. Bude se tulipánům a modřencům dařit i ve džberech na terase, nebo musí jít do země? A není už na vysazení pozdě? Pokud by šly pěstovat ve džberech, tak kdy je mám zasadit a co s nimi přes zimu? Venku ještě nemám vyplevané záhony, takže by mi asi mezi trávou nevyrostly. Děkuji za rady, jsem začátečník, chci trochu zvelebit okolí naší novostavby a nevím, jak na to? Zem se bude ještě příští rok planýrovat, takže nic trvalého nemůžu vysadit.
vysadit - a honem! Klidně i do toho džberu, ale ten na zimu obalit (jutou, pletivem+listí, polystyrenem...) aby nepromrznul...
a nebo do země - ten plevel trochu protrháte a zasadíte - za hodinku hotovo...
na jaře po odkvětu a zatažení listů se cibule stejně vyndavají... tak můžet planýrovat...
myse. Malinko Tě opravím . Modřence s nechávají na jednom míctě kolik let. A tulipány? O tom se vede stále diskuze. Já je měla na jednom místě také kolik roků a nevadilo to. Trošku tu je nebezpečí, že je sežerou hryzci apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.