Nejste přihlášen/a.
Houby vyhodit. Koupila jsem od Substralu tyčinky co se zapíchnou do květináče a všichni škůdci co sajou na rostlině to do sebe nasajou a je po škůdcích, měla jsem na oleanrech puklice i červce a jsou teď nádherný. Jmenuje se to přesně CAREO Combi-tyčinky proti škůdcům. Koupila jsem to v OBI za cca 100,- Kč. Ale určitě to budou mít tam, kde prodávají i hnojivé tyčinky, viděla jsem to i v Albertu.
Vykašlete se na broučky a oleandr vyhoďte. Já jsem to udělal bezprostředně poté, co jsem se dozvěděl, že k usmrcení dospělého člověka stačí dva listy. Ne, že bych se krmil listy pokojových květin, ale navštěvuje mě tříletý vnuk, který je schopen ochutnat opravdu ledacos. Jedovaté jsou i květy a když ten oleandr kvetl, měl jsem terasu plnou mrtvých čmeláků a motýlů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.