Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moření česneku

Od: aislimm odpovědí: 7 změna:

Dobry den, zakoupila jsem merpan 80 wg, poradite jak postupovat pri moreni cesneku timto pripravkem? Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Připravíte si roztok na moření, do kterého na 30 minut vložíte stroužky česneku. Necháte je oschnout a zasadíte.

doplněno 05.11.10 21:03:

Proč nepoužijete raději sulku? Merpan není určen přímo na česnek, ale na tulipány apod.

aislimm
hodnocení

pry je zakazany, to same rovral, oba dva stahli z prodeje

buss

Kdo vám to říkal, minulý týden jsme ho koupili, nedejte na řeči a jděte do obchodu.

binka*

Buss, tak to jste měl asi štěstí na staré zásoby. Sulka i Rovral se opravdu přestaly vyrábět. Budou nám chybět. *zed*

U nás je Sulky ještě v obchodech dostatek, kupovala jsem jí před týdnem. Prý se opět vyrábí.

binka*

Tak to je super zpráva! *placni*

Rovral Flo se přestal vyrábět, šťastný je ten, kdo ho ještě někde koupil.Na houbové choroby u česneku je vhodnější Merpan 50WP. Já mořím česnek proti háďátku a vlnovníku v 5% roztoku Sulky asi 10 - 12 hodin a pak asi 30 minut ve velmi slabém roztoku hypermanganu. Zatím jsem vždy měla úrodu zdravou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]