Nejste přihlášen/a.
Z dětství mám vzpomínku na žlutou třešeň u babičky na zahradě. Milovala jsem ji. Ráda bych si ji zasadila na mé zahradě, ale nemohu ji nikde sehnat. Na netu jsem zjistila 2 zahradnictví , že ji loni prodávala ( Ovocná školka Bruzovice-Velicesta a Droždín u Olomouce ). Jenže jsem tam volala a ani v jednom ji letos nemají a ani neví zda budou třeba mít příští rok. Nevíte někdo o školce která ji letos prodává. Byla bych moc šťastná, kdyby se mi ji podařilo letos zasadit. Předem děkuji ,pokud ji někdo objeví.
Lidko diky za info , ale tyto odkazy jsem si taky našla. Ja se právě snažím ji sehnat letos, abych ji mohla již zasadit. Loni ji měli , ale letos ji nemohu nikde sehnat. Proto jsem si dělala malinkou naději , že ji třeba někdo letos někde v prodeji viděl a poradí. Ale nic. Škoda.
Tam jsem volala již v říjnu a jak píši nahoře ve svém prvním příspěvku , prodávali ji vloni. Letos ji nemají a prý ani nebudou mít příší rok.
Zkuste to tady stareodrudy.org/...
a nebo se přímo zeptejte tady : Ing.Zdenka
Koberová (Správa CHKO Železné hory) e-mail: zelhory@schkocr.cz.
a tady to můžete taky zkusit ovocnar.prodejce.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.