Nejste přihlášen/a.
zdravim Vás lidi, chci pěstovat v bytě feferonky, máte s tím nějakou zkušenost?...poradte prosím, díky
Nechte to na jaro - teď by rostlinky strádaly nedostatkem světla. V únoru si kupte semínka, vysejte řídce do nějaké misky se zeminou a jemně zalévejte, vlastně spíše jen rosením. Substrát by v tomto období neměl nikdy zcela vyschnout. Rostlinky přepíchejte, když budou mít dva pravé lístky (první dva jsou děložní, další jsou pravé), do kelímků se zeminou a opět s citem zalévejte. A pak se už těšte na papričky - jestli máte tu možnost, bude jim dobře na terase nebo venku za oknem, ale až po 15. květnu, jsou citlivé na chlad.
tak mi vyrostly ve výsevním substrátu cca 6cm velké rostlinky, ale dnes jsem si všimnul, že se mi v jednom rohu prohání několik miniaturního bílého a dokonce skákacího jako larev vypadajícího hmyzu.Můžete mi poradit co to je a co co s tim?díky Šimáno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.