Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč neroste psí víno

Od: jhave* odpovědí: 3 změna:

Všichni se shodují na názoru,že psí víno roste všude až moc. Já jsem asi výjimka. Chci s ním popnout pergolu a ono neroste a neroste. Už několikrát přes zimu uhynulo, na jaře mu trvá velmi dlouho, než začne růst, v září už červená. Je na jižní straně chaty. Může mi někdo říct, co mu vadí nejvíce?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

První roky roste pomalu, ale tak třetí rok to roste i tam kde nechcete...My ho měli na východní a západní straně, a když nám uponky začly lézt a ničit plot, zrušili jsme to. Jinak rychle rostoucí je chmel otáčivý, je to nezmar. Psí víno v září červená, a je z něj pak binec, ale to je normální jev.

hodnocení

0x

Měla jsem psí víno také na pergole. Ale použila bych něco jiného, protože na jaře mu trvalo dlouho než se zazelenalo a opadlo velice rychle. Bylo krásné jen chvíli. A barevné na podzim snad pár minut. Není to ideální rostlina na pokrytí pergoly. *hej*

hodnocení

0x

Líbilo by se vám Rdesno baldžuánské - Polygonum baldschuanicum? Roste velmi rychle a v druhé polovině vegetace má bohaté bílé květenství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]