Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké okrasné stromky na zahradu?

Od: pegin* odpovědí: 16 změna:

dobrý den,

příští rok na jaře budeme obnovovat zahradu,plánujeme zasadit magnólii a ještě bychom chtěli nějaké větší keře nebo stromy.Celkem se nám líbí zakrslé javory apod. máte s tím někdo zkušenost jestli to vydrží v našich podmínkách a jaké jsou ceny těchto stromků?bydlíme na střední Moravě. díky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georges*
hodnocení

1x

Což třeba tohle:

Jaké okrasné stromky na zahradu?

georges, a co to je?*klik*

sebod*

Mařenka, Babkazov. Mařenka *smich*

jirbar*

No já myslím že to je plevel. Jen nechápu, že sousedům to vyrostlo přes 2 metry a oni to ještě ošetřují. Div toho nemají plnou zahradu.

michal958*
hodnocení

0x

pokud by jste mela zajem mam kontakt na zahradnickou skolu ktera ma ruzne druhy stromku apd, a ty ceny jsou oproti kramu dvakrat tak levnejsi napr v hornbachu sem koupil tujku zrostla cca 45 cm cena nejakch 790 kc, tam v zahradnicke skole 210kc

prkenapodlaha

Jestli jste koupil thuji vysokou 45 cm za 210,-,tak to je mazec. Takové thuje prodáváme maximálně za 50,-Kč. *smich*

michal958*
hodnocení

0x

tam byl preklep to melo byt 145 cm;)

prkenapodlaha

No proto! ;) I tak to je palba.Co to bylo za thuje? Smaragd? Já bych vám prodal 160 cm za 150,- Kč.Máme je v akci. Na jaře to musíme prodat jinak budeme mít thujový les. *smich*

honza1180*

Můžu se zeptat odkud jste? Pár thují za tuhle cenu bych koupil.

thuje

Podzvičinsko.

honza1180*

Omlouvám se, ale nic mi to neříká a mapy na Seznamu také nic nevyhodily. Můžete mi to trošku přiblížit? Díky

To bude Zvičina s Raisovou chatou u Dvora Králové nad Labem.

honza1180*

Díky, to je pro mně trochu z ruky.

thuje

Podzvičinsko (východní čechy okr. Jičín) je pro vás daleko.No je možné i thuje dovézt.Záleží kolik byste jich chtěl.

rob11*
hodnocení

0x

georges máte pěknou ganju *smich*, jaká je to genetika?

kato*
hodnocení

0x

¨S okrasnými javory mám spíše horší skušenost.Na slunci se jim pálí listy a nejsou pak hezké-potřebují přistínění a také hodně rašeliny ke kořenům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]