Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
příští rok na jaře budeme obnovovat zahradu,plánujeme zasadit magnólii a ještě bychom chtěli nějaké větší keře nebo stromy.Celkem se nám líbí zakrslé javory apod. máte s tím někdo zkušenost jestli to vydrží v našich podmínkách a jaké jsou ceny těchto stromků?bydlíme na střední Moravě. díky
pokud by jste mela zajem mam kontakt na zahradnickou skolu ktera ma ruzne druhy stromku apd, a ty ceny jsou oproti kramu dvakrat tak levnejsi napr v hornbachu sem koupil tujku zrostla cca 45 cm cena nejakch 790 kc, tam v zahradnicke skole 210kc
No proto! I tak to je palba.Co to bylo za thuje? Smaragd? Já bych vám prodal 160 cm za 150,- Kč.Máme je v akci. Na jaře to musíme prodat jinak budeme mít thujový les.
Omlouvám se, ale nic mi to neříká a mapy na Seznamu také nic nevyhodily. Můžete mi to trošku přiblížit? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.