Nejste přihlášen/a.
Dostala jsem ibišek. Teda spíš mega ibišek. Rozřezala jsem ho na 3 díly a dala do vázy. Ale začíná rychle vadnout, pokud s ním rychle něco neudělám. Ale nevím jak. Dát ho do hlíny a pod sklenici jako pokojový?
www.ibiskovepromeny.wbs.cz/Mnozeni-zelenymi-rizky.html
doplněno 20.09.10 18:57:www.konev.cz/rostliny/ibisek/
doplněno 20.09.10 18:58:ibiskovemameni.wbs.cz/?map&flash=
doplněno 20.09.10 18:59:www.ibisanda.estranky.cz/stranka/ibisky-z-rizku
Ibišků mám několik. Některé z nich koření velmi snadno ve sklenici vody, jednomu to trvalo 3/4 roku (žlutý, plnokvětý). Byl v zavařovačce, zakrytý igelitovým pytlíkem a měl minimum listů, navíc přistřižených cca o 1/2 plochy. To kvůli nežádoucímu odpařování. Řízky musí být už dřevnaté. Zpočátku listy dost vadnou, ale většinou se po čase zas vzpamatují. Někdy se to ovšem nepovede. Také záleží na roční době. Kdysi jsem si dovezl z Kréty asi 10 řízků nádherných ibiškú a nechytl se ani jeden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.