Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přísavník roste pomalu

Od: pavel12* odpovědí: 6 změna:
zdravím moudré hlavy :) chtěl jsem si nechat porůst tři stěny na různých místech zahrady, i zakoupil jsem přísavníky (Druhý rok to vyrostlo za celý rok tak o 20cm a to jen některé.Stejnou rostlinu má máma doma a roste řádově rychleji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Také zdravím:)Přísavník mám celá léta na zahradě,a mohu Vám říci,že to je opravdový skvost!Je opravdu nádherný,nadělá spoustu krásy a ještě k tomu o něj vůbec nepečujeme.:DTzn.ani nezaléváme(pouze sporadicky),a už vůbec nehnojíme.A hle,roste jako z vody*smich*

Přísavníku dost dlouho trvá, než se rozjede a začne růst. Nezoufejte a vydržte.

doplněno 14.06.13 17:06:

Kamarádi nad ním brečeli pět let, že neroste. Za další dva roky byl nahoře ve štítu.

pavel12*
hodnocení

to vím, ovšem je to už třetí sezónu, to už překonalo mou představu toho "dost dlouho", takže přemýšlím, co může být špatně :)

ron*
hodnocení

0x

Přísavník má rád slunce, nejlépe se mu daří na východních stěnách, pak roste rychle. Na severních a chladnějších stěnách roste mnohem pomaleji.

pavel12*
hodnocení

ano, proto jsem ho zasadil především na jižní stranu. přesto se mu jaksi nechce..

amarantusa*
hodnocení

0x

Ahojky zkus ho zastřihovat, já to dělala každý rok a krásně mi za každé léto vyrostl a zesílil , ale jakmile vyhodil šlahouny nemilosrdně jsem je zastřihla. Krásně a bohatě kvetl svými nenápadnými kvítky celé léto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]