Nikde jsem o něm nečetla, ani neslyšela. Pnoucí jahody také nejsou pnoucí, musí se vyvazovat. Nebo je to nějaká novinka? Latinský název by nebyl, pokojový nebo venkovní?
pepane*
Má to být novinka.Název latinský nemám a je pokojový.
Pnoucí ibišek - co to je? Odborníci o něm ještě neslyšeli.
Chtělo by to více info.
pepane*
Vím jen to, že se prodává pod názvem pnoucí ibišek a je pokojový.
ladinpraha*
Kde se prodává, když ho zahradníci neznají?
pepane*
Květinářství v Berouně.Zastavím se tam a zjistím co vědí, nebo nevědí.:D
ladinpraha*
To by bylo super, vypadá moc hezky. Zajímalo by mě co nejvíc informací, např. kde by se dal objednat, nebo kdo jim ho dodává. Předem díky za info možno i na ladin.p12@email.cz
Jinak zacházet se s ním bude jako s každým ibiškem.
pepane*
Měl by to být ibišek EL CAPITOLIO.
ladinpraha*
Ibišek EL CAPITOLIO není pnoucí. Aby existoval pnoucí ibišek, pak by musel být někde na světě nalezen ve formě liány a to se zatím nestalo.. Jedná se patrně o ibišek šikovně vyvázaný do nějaké mřížky/rámu a vydávaný za pnoucí.
pepane*
Tak jsem se ptala v květinářství co je ibišek zač a prodavačka věděla kulový.Jen, že se má pěstovat jako jiný.Vedoucí tam nebyla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.