Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pnoucí ibišek

Od: pepane* odpovědí: 10 změna:

Hezký den,

nemáte někdo vlastní zkušenosti s pnoucím ibiškem?*nevi*

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nikde jsem o něm nečetla, ani neslyšela. Pnoucí jahody také nejsou pnoucí, musí se vyvazovat. Nebo je to nějaká novinka? Latinský název by nebyl, pokojový nebo venkovní?

pepane*
hodnocení

Má to být novinka.Název latinský nemám a je pokojový.

Pnoucí ibišek

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pnoucí ibišek - co to je? Odborníci o něm ještě neslyšeli.

Chtělo by to více info.

pepane*
hodnocení

Vím jen to, že se prodává pod názvem pnoucí ibišek a je pokojový.*nevi*

ladinpraha*

Kde se prodává, když ho zahradníci neznají?

pepane*
hodnocení

Květinářství v Berouně.Zastavím se tam a zjistím co vědí, nebo nevědí.:D

Pnoucí ibišek #2
ladinpraha*

To by bylo super, vypadá moc hezky. Zajímalo by mě co nejvíc informací, např. kde by se dal objednat, nebo kdo jim ho dodává. Předem díky za info možno i na ladin.p12@email.cz

Jinak zacházet se s ním bude jako s každým ibiškem.

pepane*
hodnocení

Měl by to být ibišek EL CAPITOLIO.;)

ladinpraha*

Ibišek EL CAPITOLIO není pnoucí. Aby existoval pnoucí ibišek, pak by musel být někde na světě nalezen ve formě liány a to se zatím nestalo.. Jedná se patrně o ibišek šikovně vyvázaný do nějaké mřížky/rámu a vydávaný za pnoucí.

pepane*
hodnocení

Tak jsem se ptala v květinářství co je ibišek zač a prodavačka věděla kulový.*zed*Jen, že se má pěstovat jako jiný.Vedoucí tam nebyla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]