Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Keříček silně vonící a kvetoucí v noci

Od: hahanaj* odpovědí: 4 změna:

Prosím kdo pozná tento keřík - kvete v noci a silně voní - u nás se tak "chová" nocenka . Tento rostl na Krétě - kdo poradí- děkuji za pomoc.

Keříček silně vonící a kvetoucí v noci

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

1x

Myslím, že je to durman - podle listu a kmínku.

Tak Ti Limetko dávám bodíka alespoň já. Tvá odpověď byla správná, ale i když tazatelka "prosila" o pomoc, už se zjevně k otázce nenamáhala ani vrátit. Prosím Tě, abys můj bod přijala jako projev solidarity k rádci a hlavně mi ho nevracela. nechtěla bych tady slyšet nějaké výčitky. S.

hodnocení

1x

Samozřejmě, jak praví Limetka. Je to durman, ale nekvete pouze v noci, pouze je jeho vůně v podvečer intenzivnější. Jinak kvete neúnavně celou sezonu, ve dne v noci a neustále nasazuje na nové květy. Ten co je na obrázku teprve obráží listy. Je to trvalka, na podzim uklidit někam, kde nemrzne. Zalít podle potřeby, aby úplně nevyschl. Já ho zalévám tak třikrát za celou zimu.

hodnocení

0x

Takhle kvete, posílám obrázek

doplněno 13.06.13 22:58:

To je fotka z minulého roku. Já durmany miluji a mám už několik exemplářů. Ale dají se koupit u nás. Možná jste to nevěděli a přivezli si "odnožek". Docela bez problémů se množí. Já už mám několik exemplářů.

doplněno 13.06.13 23:01:

Hanai, a kdo Vám řekl, že kvete pouze v noci?

Keříček silně vonící a kvetoucí v noci #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]