Nejste přihlášen/a.
Potřebujete alespoň dva stromy. Zamlada přihrnovat a přihrnovat, aby nevymrzal. Pokud se Vám povede vypěstovat stromek, máte tak 70% naději, že se mu přes zimu nic nestane. Hlavně zalévat a slunečné stanoviště. Pokud máte jen jeden stromek, tak není samosprašný, je třeba mít dva.
,,ale píší poněkolikáté,že to není STROM,,,je to keř a bude to keř...Vyfotila bych to,ale nevím jak ,,a nepotřebuje dva ,,díky
Mám také zakoupenou keřovou moruši - černou. Na podzim jsem původně zasadila dvě. Při rašení na jaře mě to slimáci vždy po vytvoření 1 lístku ožrali. Jeden keřík jsem nezachránila, ale ten druhý ano. Dnes je velký necelý metr a má 3 pruty. Dá se správným střihem upravit jako stromek, ale já chci keř. Není náročný na pěstování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.