Nejste přihlášen/a.
Ahojky přátelé,
prosím o radu. Pěstuji si 2 rostlinky konopí a ptám se, zužitkovat do masti celou rostlinku? Nevím ...a tak se ptám!
Druhý dotaz se týká takových malých mušek, které mně znepříjemňují život. Vím, že to nějak souvisí s množstvím kytek v bytě...
Prosím, prosím, poraďte...Eva
Ty malé mušky jsou zřejmě smutnice. Na jejich likvidaci zde najdete spoustu rad. Stačí dát do vyhledavače "smutnice" a uvidíte. Stracena
Ahojky, díky za radu. nakoukla jsem tam, je tam raděno pár přípravků, ale ty se u nás dostanou koupit až v pondělí...a jedna rada, dát ocet do lahví a měly by se ty potvůrky nasytit. Zkouška probíhá už 2 hodiny s výsledkem nulovým, mušky se octu úspěšně vyhýbají, ale mám jich plný monitor...Ale v pondělí! To bude masakr...!
Jednou zde proběhla diskuse na léčbu konopí a byly zde prima odkazy na stránky. Tak jsem si je pročetla, ale výroba mastiček je dost zdlouhavá a složitá. Já mám jinou metodu. Rostlinky konopí nacpat do láhve s Alpou, nechat louhovat a mazat a mazat bolavá místa na noc. Pak mně napadlo, rostlinku nasekat za syrova a dát do mikroténového sáčku a na mrazák, jako zelenou petrželku. PT /stařenka/
Děkuji Stařenko, proboha kolik ti je, že se tak tituluješ? Po přečtení tvé odpovědi mně ještě napadá, že se to snad dá usušit a používat do do jídla?
Díky, ale...je rostlinka účinná i když má celkem malinkou paličku? V mých podmínkách nevyroste větší...
Je, záleží nač jí chcete použít. Jestli na něco potřebujete získat z rostlinky THC - tlumící účinky, tak to se rozpouští pouze v živočišných tucích. Proto ty mastičky.
mamina50, najděte si stránky: konopijelek.cz a: semenakonopi.cz - tam jsem si početla spoustu věcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.