Nejste přihlášen/a.
Na víkend straší s mrazíky, myslíte, že už je potřeba uklidit oleandry, fuchsie, tlustici, bouganvileei apod.? Tohle chladno mě nějak zaskočilo. Děkuji
Netuším vaši lokalitu (což je důležité), ale zatím bych zůstal v klidu. Tlustice mám také, ale nedávám je nikdy ven, vlastně ani nevím proč bych tak konal... Ostatní rostliny zůstanou venku do okamžiku, kdy se budou po ránu škrabat okna aut aspoň třikrát za sebou... což je u nás (Valašsko) cca druhá polovina září. Jinak bouganville jsou pěkný mrchy dost náročný právě na změny prostředí. Nyní nám venku kvetou krásně, ale během zimy se jim uvnitř domu (i za poskytnutí doporučených podmínek) nedaří.
Já někde vyčetla, že mám tlustici letnit, tak ji letnim, nevypadá, že by jí to vadilo, ale už ji tedy radši uklidím. Bouganvilleei mám přes zimu na prosklené verandě, ale loňskou zimu nějak nezvládala a vršek ji už neobrazil, jen mi vyrašila znovu odspodu, je teď totálně bez tvaru. Děkuji moc za rady, jsem takový hokus pokus začátečník
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.