Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pěstovat bazalku v květináči

Od: aljosa11* odpovědí: 3 změna:

dobrý večer, prosím poraďte mi už podruhé jsem si koupila v květináči bazalku v supermarketu a nevydrží mi víc jak 14 dnů a přitom všude se píše jak je jednoduché pěstování. po několika dnech se mi začnou některé ty nejmenší listy kroutit a pak zhnědnou a za pár dnů odejde celá rostlina, před dvěma dny jsem koupila novou byla poměrně vysoká a přesadila ji a jednou zalila v nové zemině a dnes opět zjišťuji že u těch nejmenších stonků se opět listy kroutí i na některých větších už hnědnou, co dělám špatně jsou přelit? vždyť potřebuje spíše zalít než přeschnout. Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

1x

Myslím, že jsou to vypěstované tzv.rychlokvašky na jedno použití.;)

doplněno 27.08.10 20:24:

:) Kupte si semínka a vypěstujte si ji sama.Není to složité a navíc budete mít radost jaká jste mičurinka.;)

lidus*
hodnocení

1x

byliny zakoupené v jednom super-hyper nikdy mimo rozmarýny nevydržely. Ale ty co jsem zakoupila na výstavě sklaniček a bylinek, to je panečku jiná sorta. Stály sice jednou tolik ale vyplatilo se.

cesmina*
hodnocení

0x

Myslím si ,že mápepane pravdu.Mě takhle odešel rozmarýn.*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]