Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Nevíte někdo, kde se dá koupit sazenice Sibiřské cibule? Je to vytrvalá cibule, která tvoří nahoře na stvolu pacibulky, z kterých se dají vypěstovat nové rostliny. Používá se hlavně jako naťová. Díky za odpověď.
Nějak mám zafixováno, že sibiřská cibule je cibule zimní, sečka. Osivo koupíte běžně v zahradnictví, sazenice asi taktéž.
Letos jsem měla osivo, ale z důvodu nedostatku místa jsem ho věnovala sousedce. Půjdu se mrknout, co jí vyrostlo!![]()
Sečku znám. Tahle vytváří pacibulky nahoře na stvolu, jako jeden druh česneku. Je vytrvalá, přežije zimu venku pod sněhem.Říká se jí také cibule zimní.
doplněno 22.08.10 14:25:Teď jsem zjistila, že správné jméno je cibule prorůstavá cs.wikipedia.org/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.