Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dosáhnout silného kmínku u ficusu?

Od: darabaka* odpovědí: 7 změna:

Mám malou rostlinku Ficus retusa a chtěla bych ji vypěstovat tak, aby měla silný kmínek viz foto. Nevíte někdo jak na to? Asi to bude běh na dlouhou trať, ale chci to zkusit. Díky za příspěvky.

Jak dosáhnout silného kmínku u ficusu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

*nevi*Myslím, že je to i dáno druhem.

Jak dosáhnout silného kmínku u ficusu? #2

hodnocení

0x

Je to bezpečně druhem a ne pěstováním. *placni*

darabaka*
hodnocení

Takže když mám miminko od té co je na fotce, doroste mi do této podoby +-?

20.08.10 11:52

Mělo by. ;)

darabaka*

Tak to ukáže čas, díky.

pegin*
hodnocení

0x

to co je na fotce je bonsai fíkusu a né obyčejný fíkusový keř.z normálního fíkusu si ymslím že tohle nepůjde.

sebod*

Bonsai - je ceněná právě proto, že je z NORMÁLNÍHO materiálu. Takže správná odpověď je ta, že je to opravdu bonsai, A že je možné ji vypěstovat z normálního ficusu. Jen to nějaký ten rok potrvá *sok*. Chce to přečíst si něco o pěstování bonsají a pak se obrnit trpělivostí *modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]