Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekačka bez pojezdu

Od: sword® odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu dosluhuje mě sekačka bez pojezdu záběr 53cm a nemohu na trhu žádnou najít všechno s pojezdem. Jak je pojezd poruchový sekačky bez pojezdu jsou jen s menším záběrem což nechci. Starou sekačku mám 11let a myslím si ,že pojezd tak dlouho nevydrží a hlavně udávám si tempo podle svého.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Mám sekačku s pojezdem, velmi starou s motorem Briggs§strattons záběr 51cm. Po dvanácti letech jsem měnil pouze řemen.

radi*

Tak to je úžasné! Ja do naší mrchy pořád liju benzín a měním olej! :)

pepane*
hodnocení

0x

Tempo pojezdu si u sekačky můžete udávat sám.

doplněno 15.08.10 21:11:

;)Aha, tak tím pádem bych ji nekupovala.*smich*

radi*

Ne u každé... některé mají jen zapnuto/vypnuto.

raadek*
U kvalitnich sekacek se zavady na pojezdu bat nemusite. Klidne si ji kupte a uvidite, ze se zlepsi komfort sekani. Samozrejme muzete sekat i s vypnutym pojezdem. R.
hodnocení

To ano ale kdo to má tlačit jde to o mnohem hůř a nebo snad ne?

raadek*
Jede to stejne, pouze v hnacich kolech jsou pastorky. Neco jako u jizdniho kola s prehazovačkou. Odhadem klíňák, řemenice a náhon maji asi kolem půl kila, takže vahově je to take srovnatelné. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]