Nejste přihlášen/a.
Kde sehnat semínka marihuany? nebo roztlinku?(nemám to na prodej nebo na kouření, ale na mastičky) a nemáte někdo nějaký dobrý recept na mastičku? děkuji za každou odpověd...
Nedávno jsem četla na toto téma zajímavý článek a uložila jsem si odkaz:
konopnyshop.cz/... Ještě jsem si to neprostudovala, ale třeba tam najdete potřebné informace.
doplněno 09.08.10 18:05:Já bych to hned neodsuzovala. Sama mám problém s pokožkou a jak se říká, tonoucí se i stébla chytá. Zatím všechny mastičky, co mi doktor předepsal, tak spíš problém ještě zhoršily. Zatím mám vyzkoušený olivový balzám. Ale přemýšlela jsem o konopné kosmetice a dokonce i o tom, že sama něco vyzkouším.
Ahoj Kajko, asi každý, kdo se o tuto tématiku zajímá, má nějakého svého potencionálního dodavatele tohoto materiálu. Ale snad si nemyslíš, že Ti tady veřejně někdo dá třeba adresu člověka, který to prodává, nebo se tím zabývá. A vzhledem k tomu, že nejsi registrovaná, tak je těžko něco řešit jinak než veřejně...
Mám osobní kladnou zkušenost s produkty na této stránce dole vpravo. Samotné pleťové mléko lze sehnat v obchodech typu HAK +HAK cena velmi lidová 49 kč. Zvláční ple´t příjemná vůně co dodat...
také slušné reference
doplněno 10.08.10 16:46:a bez práce
Semínka snadno sehnat přes středoškolského studenta (určitě se někdo v rodině najde). Podle mé zkušenosti je na mast nejlepší vnitřní vepřové sádlo nebo glycerýn, čerstvé listy nadrobno nasekám nebo pomelu rostlinu na masovém mlýnku. Nepřipravovat velké množství ale vždy čerstvé. Rostlinu nesuším ale uložím do mrazáku.
semínka se dají koupit v internetových obchodech specializovaných právě na prodej semen. Jinak užitečné info o léčbě konopím i recepty najdete tady konopijelek.cz/...
doplněno 11.08.10 11:10:zapomněla jsem odkaz na obchod semenakonopi.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.