Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Semena konopí - Marihuana

Od: kajka* odpovědí: 13 změna:

Kde sehnat semínka marihuany? nebo roztlinku?(nemám to na prodej nebo na kouření, ale na mastičky) a nemáte někdo nějaký dobrý recept na mastičku? děkuji za každou odpověd...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Nedávno jsem četla na toto téma zajímavý článek a uložila jsem si odkaz: *klik*

konopnyshop.cz/... Ještě jsem si to neprostudovala, ale třeba tam najdete potřebné informace.

doplněno 09.08.10 18:05:

Já bych to hned neodsuzovala. Sama mám problém s pokožkou a jak se říká, tonoucí se i stébla chytá. Zatím všechny mastičky, co mi doktor předepsal, tak spíš problém ještě zhoršily. Zatím mám vyzkoušený olivový balzám. Ale přemýšlela jsem o konopné kosmetice a dokonce i o tom, že sama něco vyzkouším. *tuc*

marenka*

Liduško, doopravdy to pomáhá. *palec*Vyzkoušeno na lupence a atopickém ekzému. ;)

barbakan*
hodnocení

0x

Zajdi na nejbližší služebnu "České policie" a oni ti tam poradí!*bzum*

pepane*
09.08.10 20:07
hodnocení

0x

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Kajko, asi každý, kdo se o tuto tématiku zajímá, má nějakého svého potencionálního dodavatele tohoto materiálu. Ale snad si nemyslíš, že Ti tady veřejně někdo dá třeba adresu člověka, který to prodává, nebo se tím zabývá. A vzhledem k tomu, že nejsi registrovaná, tak je těžko něco řešit jinak než veřejně...

malvinka*
hodnocení

0x

Mám osobní kladnou zkušenost s produkty na této stránce dole vpravo. Samotné pleťové mléko lze sehnat v obchodech typu HAK +HAK cena velmi lidová 49 kč. Zvláční ple´t příjemná vůně co dodat...*placni*

doplněno 09.08.10 20:47:

vivaco.cz/...

doplněno 09.08.10 20:58:

také slušné reference

en101.cz/...

doplněno 10.08.10 16:46:

a bez práce

lidus*
hodnocení

0x

Semínka snadno sehnat přes středoškolského studenta (určitě se někdo v rodině najde). Podle mé zkušenosti je na mast nejlepší vnitřní vepřové sádlo nebo glycerýn, čerstvé listy nadrobno nasekám nebo pomelu rostlinu na masovém mlýnku. Nepřipravovat velké množství ale vždy čerstvé. Rostlinu nesuším ale uložím do mrazáku.

sebod*

Sušená rostlina obsahuje více léčivých látek.

lidus*

Sebod pohledám jak to je, já četla, že sušená obsahuje víc THC a to nepotřebuji.

marenka*

Liduš, já vím že THC je složka, kterou vyhledávají toxíci, ale víme my ostatní, která složka je zrovna ta léčivá? ;)

madla*
hodnocení

0x

semínka se dají koupit v internetových obchodech specializovaných právě na prodej semen. Jinak užitečné info o léčbě konopím i recepty najdete tady konopijelek.cz/...

doplněno 11.08.10 11:10:

zapomněla jsem odkaz na obchod semenakonopi.cz/...

tarantule*
hodnocení

0x

Určitě zkus na www.semenakonopi.cz , jedná se o uplně první obchod v ČR, dneska spíš už obchoďák, mám jen výborný zkušenosti, rychlý dodání, platba i dobírkou a pokud nebudeš něco vědět, oni ti určitě poradí

slim222
hodnocení

0x

ahoj já mám jak semena tak rostlinky zavolej mi na číslo 702994213 určitě se nějak dohodnem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]