Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč rostlina přitahuje kočky

Od: jika* odpovědí: 4 změna:

Poznáte prosím někdo tuto rostlinu? Je zajímavá tím, že přitahuje kočky. Krmíme asi tak pět toulavých koček. Všechny, když k nám jdou i když odcházejí se třou o tenhle keřík. Žádného jiného si nevšimnou, jen tento. Jeden z kocourů ji dokonce okusuje. Něco v sobě musí mít. Děkuji za odpověď.

Proč rostlina přitahuje kočky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petraj*
hodnocení

0x

to je weigelia, já mám 4 a naše kočky se o ní vůbec nezajímají, tak nevím, proč je přitahuje

hodnocení

0x

ano, je to waigelie - ani naše kočka se o ni nijak nezajímá... asi to bude v něčem jiném - třeba stojí zrovna v cestě, jak přicházejí, tak se o ni třou

culdabulda1*
hodnocení

0x

pro "jika"

Pokud vím, tak kočky některé rostliny přivádějí do "extáze" - vím to stoprocentně o kozlíku lékařském, nebo i o heřmánku. Ale pokud jsou na této rostlině stopy třeba od jiných koček, nebo kocourů, - tak proč ne? Ahoj, Marcela.

hodnocení

0x

Já si myslím, že ten keř je jako návštěvní kniha na křižovatce. Jedna zajímavá kočka se otřela a ostatní se také "podepisují". ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]