Nejste přihlášen/a.
Švestka nasadila celkem slušné množství plodů a teď ale začaly skoro všechny opadávat. Čím to je? Co jsem zanedbala?
Rozpůlte spadlý plod a podívejte se, jestli tam není nějaká larva. Pak to také může být suchem, anebo se strom zbavuje nadbytečných plodů. které by nezvládl vyživit.
Také sázím na to sucho.Jsem i já z valašska a opravdu je to k pláči se podívat na stromy.Jablka mají u nás jen zákrsky,na vysokých jabloních je to bída a ty švestky také padají.Jestli teď udeří nějaký prudký vichr a nedej Bože kroupy tak to bude po úrodě.Mám na některých jabloních ještě poměrně hodně malá jablíčka,v tomto čase by jž měla být krásná.Nu počasí si nevybereme,musíme doufat,že zaprší a to slušně.Přeji hezké letní dny,ale i ten déštiček jemný. Jozinka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.