Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrývač plevele

Od: zdeno* odpovědí: 3 změna:

Neznáte někdo nebo nemáte zkušenost s vyrývačem plevele co prodává Magnet? Není to klasický prolisovaný plech, kterým se plevel vyryje, ale je to plastové madlo se dvěma pásky plechu. Je tam obrázek, ale nejsou vidět konce těch plechů, tak nevím, jak to funguje. K vidění na www.magnet-3pagen.cz/shop/vyryvac-plevele/40850-10 Dík. Zdeno

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

poud nechcete mit plevel tak to postrukejte randapem a mate pokej uschne to a je klid jinak s timto vyrivacem zkusenosti nemam

amidamaru*
hodnocení

0x

Osobne nemam skusenosti,ale tento vyryvac Vam pleve pouze urizne,ale koren tam zustane.Od korenu vyroste dalsi.Ja osobne pouzivam herbicit znacky RENDOP v koncentratu.Staci mi malym steteckem potrit plevel(napr.listky,a zhruba do 14-dnu mi ten plevel uschne(i s korenem)Pak mi staci to jenom pokosit.Kdyz ho jenom strihnete,po prvnim desti je tam zas.

Toto je rada kutila-zahradnika.Z praxe.

sebod*

Amidamaru. Tento herbicid se nazývá ROUNDAP (někdy psáno ROUNDUP);)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]