Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za hřib?

Od: jessabel* odpovědí: 13 změna:

Sametově hnědý klobouček, tmavě hnědá nožka, hnědé podhoubí. Našel jsem ho před pár dny ve smrkovém lese - Kozlov-Libavá. Děkuji za odpověď. J.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

4x

Zkuste se podívat: fotoatlashub.estranky.cz/...*klik*

jessabel*
hodnocení

Díky, tato adresa mi pomohla tento hřib najít, jmenuje se hřib nachovýtrusný. Hřib do omáček i na sušení. Jessabel

pepane*
17.08.10 22:02

;)

Co je to za hřib?
chelsi*

Tak to bych si myslela, že je nějakej divnej už :D Takovej prašivec :D

jessabel*
hodnocení

Hřib nachtrusý - Jesenický kozák.

jessabel*
20.08.10 13:00
hodnocení

Foto

Co je to za hřib? #2

khetti*
hodnocení

2x

Tomuhle hřibu říkává můj děda lidově "janek kominíček". Nevím jeho oficiální název, ale s jistotou vím, že je jedlý a dobrý ;)

polinek*
hodnocení

0x

to chce fotku,,nemáš atlas hub?

jessabel*
hodnocení

V žádnám atlasu jsem jej nenašel a vložené foto se mi nezobrazilo a nyní nevím jak jej dodatečně vložit. Vítám radu, jakou velikost by měl mít obrázek a kam s ním. Díky Jessabel

stracena*
hodnocení

0x

No,vypadá opravdu divně. Manžel jich předloni našel opravdu hodně a taky mi dlouho trvalo, než jsem našla, o co jde. A.

stafan*
hodnocení

0x

Rostou i na jesenicku, tam jim říkají - černi kozáci. Vynikající hříbečky.

verkoldruvky*
hodnocení

0x

Je to tak,u nás roste také v hojném počtu a je to hřib nachovýtrusný;)

vichr*
hodnocení

0x

u nás na severu Moravy mu říkáme cigán...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]