Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tečky na rozmarýnu

Od: czernym* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám dotaz. Mám doma rozmarýn v květináči, a ten mi začal zespoda zesychat + navíc se udělali na všech těch malých lístečkách takové tečky. Doslova to vypadá jak akné. No a další věc, pravděpodobně tyhle tečky nějak opadávaji a kolem květináče mám na parapetu kolem dokola milion žlutých teček, asi těch z těch listů. Nevíte, co s tím může být a nějaký návod na zalévání nebo tak? :) Jinak je mi 20 a jsem kluk, tak prosím o podrobnější návod pro blbečky :D Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vezměte si lupu a prozkoumejte. Někteří hmyzáci se tváří, že nejsou. Ale jsou! A jsou to mrchy! ;)

doplněno 04.06.13 07:15:

No, právě, to prdíky hmyzáků tak dělají! :D

czernym*
hodnocení

sice nemám lupu, ale několikrát jsem rozmarýn osprchoval a pořád stejné. nicméně ty žluté tečky absolutně nejdou z parapetu normálně dostat, ani třeba nehtem..musím použít mokrý hadr..

hodnocení

0x

Vezmete bily papir a nad nim zatreste,na nem teprve mozna uvidite drobotinu a jeste vemte lupu.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Doporučuji koupit v zahradnictví postřik Agro NATURA Symfonie 3 v 1. Je to naprosto přírodní, čili můžete použít i na bylinky. Konzumovat můžete už druhý den. agronatura.cz/...

Nám to doporučila paní v zahradnictví na naše bylinky a jsme spokojení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]