Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz. Mám doma rozmarýn v květináči, a ten mi začal zespoda zesychat + navíc se udělali na všech těch malých lístečkách takové tečky. Doslova to vypadá jak akné. No a další věc, pravděpodobně tyhle tečky nějak opadávaji a kolem květináče mám na parapetu kolem dokola milion žlutých teček, asi těch z těch listů. Nevíte, co s tím může být a nějaký návod na zalévání nebo tak? Jinak je mi 20 a jsem kluk, tak prosím o podrobnější návod pro blbečky :D Děkuji
Vezměte si lupu a prozkoumejte. Někteří hmyzáci se tváří, že nejsou. Ale jsou! A jsou to mrchy!
No, právě, to prdíky hmyzáků tak dělají! :D
Doporučuji koupit v zahradnictví postřik Agro NATURA Symfonie 3 v 1. Je to naprosto přírodní, čili můžete použít i na bylinky. Konzumovat můžete už druhý den. agronatura.cz/...
Nám to doporučila paní v zahradnictví na naše bylinky a jsme spokojení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.