Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem se zeptat, co je s kaktusem na obrázku? Vždy byl "stonek" krásně zelený a najednou je takový vybledlý, kaktus mám za plastovými okny. Dá se kaktus nějak zachránit?
,,stonek,, je hylocereus a vršek je barevné gymnocalycium mihanovichii. to gymno se dá zachránit přeroubováním na zdravý zelený kaktus, echinopsis, nebo nějaký cereus. a na otázku co je s kaktusem, odpovídám uhnila podložka, jak se ten spodní kaktus správně nazývá a bez podložky, která barevný roub vyživuje, má tento velmi krátkou životnost.
ukulele. Není co dodat ale stejně se tu za chvilku objeví aspoň dvě tři naprosto totožné odpovědi
popálilo ho sluníčko
jestli se vzpamatuje, těžko říct, záleží jak do hloubky to je. nepřelévala bych a dala kousek od od okna, klidně stačí i půl metru.
bonie, taky by na něj mohl plakat a on by znova ožil, viděl jsem to v Mrazíkovi. To není od sluníčka, to je že uhnily kořeny a je to mrtvé, a ne těžko říct, ale na 100 % se nevzpamatuje. To je prostě definitivum.
emilko. Když budete chtít doplnit svoji odpověď, tak k tomu používejte "doplnit odpověď". Takhle jak neustále vkládáte nové a nové příspěvky, tak se stane diskuze naprosto nepřehledná. Hezký den Sebodka
doplněno 01.06.13 16:41: Když si najedeš ve vlákně na svůj příspěvek, tak hned nad ním vpravo nahoře je napsáno "doplnit odpově". Na to klikni a je to.
utor: @sebod
Sebod jsi hodná že mě chceš pomoct ale já už jsem něco takového hledala ale nenašla.Děkuji za další rady.Budu velice ráda že mě poradíš.
emilko, ten váš mihanovič je napadený vlnatkou, místo česneku bych použil Fast M a nebo jemu podobné přípravky na savý hmyz, také jsou dobré, ale drahé tyčinky CAREO od firmy Substral. Podnož je v pořádku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.