Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tibetská houba

Od: kacenka13* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den máte někdo zkušenosti s touto houbou?Kdysi jsem jí měla ale nějaka jsem jí zahubila a od té doby na ní nikde nenarazila.Má opravdu tak pozitivní vliv na zdraví?Děkuji za odpoveď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

Kačenko, jestli se jedná o kefírovou houbu, tak tu mám a úspěšně vyrábím dobrý kefír. Občas se rodince "přepije", tak houbičku zamrazím a po čase pokračuju dál. Houbičce mrazák vůbec neublíží. Pozitivní vliv - snad ano, ale hlavně je to dobré. Jestli náhodou nebydlíte moc daleko o d Brna, tak vám houbu ráda poskytnu, množí se velmi rychle. Poštou bychom to mohly také zkusit, jen nevím, jak by to při rychlosti České pošty dopadlo.

laura303*
hodnocení

0x

NEvím jaký vliv má na zdraví ale mamka ji poctivě pila a prý jí pomohla , doporučila jí všem svým kamarádkám a známým a ti s ní byli spokojeni . To bylo ale tak před rokem , nedávno potkala bývalou spolužačku a ta jí prosila aby ji mamka zase sehnala :) Není to žádný podvod a všechny účinky opravdu má :

Blahodárné účinky
Tibetská houba obsahuje následující uzdravující síly:

reguluje obranné látky organismu
uzdravuje choroby srdce a rozkládá cholesterol v cévách
uzdravuje slinivku, játra a slezinu
uzdravuje žlučník, střeva, dvanácterník a hojí vředy
uzdravuje ledviny a kontroluje močové cesty
houba vyvíjí antibiotika a hojí záněty organizmu
reguluje tlak krve
zadržuje metastázy a brzdí jejich vývoj
zabraňuje rychlému stárnutí
zabraňuje únavě a skleslosti způsobené stresem

Jinak tady se dá koupit : zivotni-energie.cz/... ;)

Laura *slunce*

hodnocení

0x

Také ji doma pijeme,manžel měl problémy se žaludkem, od té doby co pije, má klid. Tak něco to do sebe určitě mít bude.

kacenka13*
hodnocení

Holky děkuji za rady, Limetko do Brna to mám trošku z ruky a poštou to nevím jestli by to přežilo transport:)

Myslíte že by to měli třeba v lékárně?

mana*

Kačenko, zkuste to ve zdravé výživě. Tam jsem kupovala zase kombuchu a paní si brala zrovna tuhle kefírovou houbu.

Pamatuji si na ní, že ji měli naši a mi ji pily jako děti.

kacenka13*
hodnocení

Mana a ohledně té kombuchy - to by mě taky zajímalo to používáš ty?slyšela jsem že je nejlepš užívat tu tibetskou houbu + kombuchu ale přiznám se, že jsem jí nikdy neměla.

razorka

já jsem ji dostala od paní poštou a v pohodě

limetka*
hodnocení

0x

Tak kdybys ji nesehnala někde u vás, napiš mi do vnitřní pošty adresu a pošlu ti ji - myslím, že to dokážu zabalit tak aby to pošťáci nezničili. Pěkný den - Limetka

kacenka13*
hodnocení

Limetko děkuji moc, kouknu do zdravé výživy a kdybych neuspěla tak by jsem to nějak spáchaly, moc díky a hezký den!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]