Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postřik rybízu proti mšicím

Od: ami* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Je možné ještě nyní stříkat rybíz proti mšicím, není už to pozdě, když už jsou plody? U postřiku je ochranná lhůta 6 týdnů. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Nechte postřik až po sklizni. Mšice do té doby rybíz nezlikvidují a Vy budete mít ovoce bez chemie.

hodnocení

0x

Neošetřený rybíz se zastaví v růstu, konce větviček bývají zdeformovány. V první řadě otrhejte listy s červeně zabarvenými puchýři, také na konci větviček, ať odhalíte mšice, pak postřik. Postřik PIRIMOR 25 WG má ochrannou lhůtu 7 dní, BIOOL - nula. Poraďte se při nákupu , je více výrobků s krátkou ochrannou lhůhou. Já si dělám postřiky bez chemie sama, ale to už jsem tu někde psala.

amidamaru*
hodnocení

0x

Ja osobne jsem vyleceny z nejakeho postriku PIRIMOR,atd.Osobne pouzivam na postrik pripravek KARATE.Stoji kolem 80.kacek a redi se,jedna sklenicka na 10 litru.Strikam tim vsechno.Od stromů,po zeli.Je to pripravek proti savemu hmyzu.Nejlepsi je vsak proti mandelinkam bramborovym.Dobry je vsak i proto baleci jablecnemu,msicim,atd.Pouzivam pouze Diskus-proti americkym padli-na angrest aKarate-na vsechno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]