Nejste přihlášen/a.
Mám 8 let roubovanou vistarii / bílou/,nevíte někdo příčinu, proč ještě nekvetla? Všechny pěstební podminky dodržuji. Uvítám radu z jakýchkoliv vašich zkušeností. Děkuji za odpovědi.
Protože nevím, jaké pěstební podmínky dodržujete, poradím jen jedno. Např. na zahrada.cz/... jsem našel pěknou debatu na téma Vistárie. Na toto téma je mnoho obsáhlých informací na webu, tak například jen na heslo vistárie pěstování pan Google vyhodil něco přes 17 000 výsledků. Určitě se na těch stránkách dozvíte nejen o příčinách, proč ještě nekvetla, ale i mnoho dalších informací o pěstování této krásné rostliny. Já jsem vistárii měl roky, dočkal jsem se až po 7 letech květu, dočkal jsem se i škod, které svým růstem a silou při ovíjení způsobila. Dnes, když čtu o vistárii, vím, jaké chyby jsem udělal, největší chyba byla, že jsem nezískal před vysazením více informací. Byli jsme mladí, do všeho hŕŕ, měli jsme radost, chyběli zkušenosti...
Přeji hodně trpělivosti a krásný květ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.