Nejste přihlášen/a.
moju nolinu mam 15 rokov bez akych kolvek problemov kupil som si psa a ten mi do kori vyhrizol dieru ktora je scasti pod zemov nechal som to tak a po doch mes. zacala schnut a na poskodenom mieste duzina pod kôrov scernala a vischla do hlbky asi 3cm. co stym?
Zahradnickej nebo sadařskej vosk nebo tak nějak se tomu říká. Optej se v zahradnictví. Snažil bych se osobně zakrýt ránu na stromě, aby dále neosychala.
Jo a pak ještě vyšetřete psa, jestli nemá nakažlivé nemoci
Tak si zaražte do záhonu hrábě a dole je trochu opilujte. Až se vás soused zeptá, co to máte, hrdě mu řekněte, že je to nolina!
Však jste se neptala!
Hnoji přiměřeně a postřik ne od psa.
Jinak to vypdaá, že jsme byli velde jak ta jedle nebo spíš vedle jak noha : rostliny.net/...
ne, jsem rád, že se mnou souhlasíte, ale rozesmálo mě to, protože jsem jenom já jednou větou odpověděl a neodpustil si rádoby vtipnou poznámku ve větě druhé.
Pak je tady celá stránka diskuze off-topic, kterou jsem spustil jako lavinu, do které jsem také vydatně přispěl.
Když jste tedy napsala "Souhlasila bych asi s 1. odpovědí" a na stránce jsem viděl pouze jednu odpověď, zvedlo mi to koutky. Představa, že si tazatel moji radu s vysazením hrablí vezme vážně mi taky přijde k smíchu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.