Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O jakou rostlinu jde a pěstování

Od: zuzka1967* odpovědí: 7 změna:

zapoměla jsem dát foto o jakou rostlinu jde,tak dávám foto...

O jakou rostlinu jde a pěstování

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

3x

Tak tentokrát je to australské kaštanosperma na ležato. *smich* poradte.cz/...

doplněno 11.06.10 16:17:

cs.wikipedia.org/...

ukulele*

Hleďme, sloníku Honzíku! krásný český název, já jí stále nemám...

slonbonjohn*

Možná mi to nebudeš věřit, ale já taky ne. Ale ten název mi zůstal v hlavě.*haha*

stracena*
hodnocení

0x

Jde o Castanospermum australe - pokojový kaštan. Mám ho doma už dost přes metr, teď vyhodil další čtyři listy najednou, za chvíli ho budu mít do stropu. Alena

zuzka1967*
hodnocení

jaké je pěstování rostliny Castanospermum australe...mě uvadají listy a mám už jeden stonek na ní...:_( prosím o radu

slonbonjohn*

Přečtěte si rady a postřehy jiných pěstitelů na různých forech, mohlo by vám to pomoci. google.cz/...

stracena*
hodnocení

0x

Tak zrovna dneska jsem mu zařízla vrcholek, tak budu doufat, že vyrazí nějaké postranní větvičky. Držte palce! *modla* Alena

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]