Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rubican postřik

Od: evakosikova* odpovědí: 6 změna:

Při úklidu sklepa jsem našla lahvičku s jeden RUBICAN. Vím že je to postřik proti padlí.

Prosím o stručný návod na tento postřik, jak ředit a kdy stříkat, nemůžu to na internetu najít, možná se Rubican už nevyrábí.

Děkuji předem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

Není to spíše Rubigan? Ten je opravdu určen na padlí např. na jabloních. Dávkování a použití najdete např. zde: mercata.cz/...

doplněno 09.06.10 13:16:

A máte pravdu, už se nevyrábí, je zakázaný.

sebod*

Limetko. Je to opravdu Rubican 12 EC. Vím o něm, je na padlí. Ale dávkování neznám *zed*. A myslím si, že už se také nevyrábí

limetka*

Sebod - zadej si tedy do vyhledávače Rubican - mně to teda nic nenašlo, tak že by ten "postřik"úplně zmizel i z internetu, to je divný. Rubigan naproti tomu opravdu existuje(oval) a je(byl) na padlí.

Chemii skoro nepoužívám. Na internetu moc vyhledávat neumím,ale našla jsem toto-/účinek různých chemických přípravků on-line prostřednictvím internetu na domovské stránce nizozemské firmy KOPPERT,internetová adresa je koppert.nl/..., nechám na vás,zda budete hledat.

sebod*

Limetko, na Seznamu pár odkazů je. Např. www.tvujdum.cz/zahrada/pece-o-zahradu/duben-v-ovocne.aspx. Ale je tam je název přpravku, nic víc*nevi*

hodnocení

0x

Rubican se nevyrábí nejméně 10 let. Napište prosím účinnou látku,ze které je přípravek složen, podívám se na to.

doplněno 11.06.10 18:25:

Prohledala jsem literaturu za posledních 20 let, ale RUBICAN jsem nenašla, pouze Rubigan, jak uvádí Limetka. Napište složení. Já osobně bych to vyhodila,protože dříve používané přípravky byly zdraví škodlivé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]