Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych koupit sekačku na vysokou trávu na svažitý pozemek. Nemáte někdo zkušenosti jaký typ je dobrý? Dnes jsem v Loskutákovi viděla rotační sekačku Honda Liza - nemáte ji někdo? Díky za radu,
Je to dobrá sekačka. Ale takových je více. Já mám asi 15 let bubnovku od Mountfieldu a jsem s ní velmi spokojen. Dobré sekačky jsou třeba Vari. Hlavně ji nekupujte někde v supermarketu. Myslete na to, že budete potřebovat její servis a v marketu vám neporadí. Odtud je koupě špatná volba. A myslete taky, aby měla sekačka kvalitní motor. Honda je super. Viděl jsem taky motory různých pochybných značek. Jsou sice levné, ale takovou koupí se člověk se sebou tak akorát vydrbe. Nebrat .
Doporučují sekáčku z řády Vari s motorem honda. Jsou to nezmary, jednu z nich mám několik let a bez problému. Mrkněte zde: vari.cz/....
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.