Nejste přihlášen/a.
Vyzkoušela jsem na zahrádce,co se dalo. Pivo,piliny,skořápky,vápno,písek-no vždy všechno slimáci okousali,nebo dokonce i celé sežrali. Před 14 ti dny jsem vysadila okurky,rajčata,papriky,kedlubny atd., druhý den z rostlin zbyly pouze pahýly,nebo nic,tak jsem jim vyhlásila válku,kdo z koho. Podmínka mého úspěchu je každovečerní sběr slimáků. Navečer sázím flancky,zaleji a dám asi 5 granulí Ferramolu. Pak na záhon rozhodím hrst sušených těch nejlevnějších kočičích granulí. Jakmile přestane na záhon svítit slunce,tak ze země vylezou snad všichni slimáci.Divila jsem se,jak jim ty tvrdé granule chutnali. Nebaví mně už ty slimáky sbírat,tak je sříhám na půl. Po prvním sběru jsem za dalších 9 dnů už našla pouze dva. Tento pokus trval 10 dnů,nemám okousané nic,Feramol zůstává nedotčený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.