Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vysadit černý bez

Od: kt8d5* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych vysadit na chatě u lesa několik černých bezů, můžete mi poradit jak? Ze semínek nebo řízkováním? Děkuji za odpověď :).

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

3x

Rozhoďte letos v těch místech pár zralých trsů bezinek a myslím, že určitě něco příští rok vyklíčí, bez je nezdolný plevel, určitě se to povede.

lidka*
hodnocení

3x

Já jsem obdarovávala zájemce mladými výhonky okolo mých mohutných keřů. Jak píší kolegyně, pravděpodobně byly ze semínek plodů, které na vrcholcích zůstaly. Keře vám udělají nejen parádu a vůni, ale jak květy, tak i plody mají široké využití. Bohužel i u nás černého bezu ubývá a leckdo si myslí, že tyto krásné keře nahradí tůje. *bzum*

sebod*
hodnocení

2x

Zkuste odkopek. nebo se podívat po okolí, jestli tam nějaký menší bez z náletu neroste. A pak ho vyrýt a přesadit *uf*.

Ze semínek byste se načekal.*modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]