Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pěstovat cypřiše

Od: hanasla odpovědí: 5 změna:

Chtěla jsem si koupit k plotu thuje, ale v OBI měli sazenice jedna za 300. Ve výprodeji ale byly 50 cm sazenice cypřiše za 29,90 kč. Tak jsem se ulakomila, koupila 8 a teď netuším, jak se o ně starat, ani jak to vyroste. Bude to tak velké, aby to nahradilo thuje? Zatím jsem to jen zasadila do nic moc půdy. Mám to pohnojit? Na netu jsem nenašla žádné podrobné instrukce pro diletanty.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám zkušenosti. Našla jsem odkaz na www.rostliny.net//... ,snad je to ono.

limetka*
hodnocení

0x

hanasla, máte cypřiše (Cupressus) nebo cypřišky (Chamaecyparis). V marketech to občas pletou dohromady, přitom jsou to dva různé druhy. Není na cedulce ten latinský název?

hanasla
hodnocení

Nevím, co to je, ale myslím, že venkovní cypřiš. Měli to v kleci před marketem jen v balu v síťce a označené jen cedulí cypřiš. Co bych za ty prachy mohla chtít*smich*:)Prohlídnu všechny ty odkazy, za které všem moc děkuji, no a uvidíme. Jsou taď asi půl metru vysoké, tak snad ještě vyrostou. Koupila jsem jim hnojivo na jehličnany, tak třeba pak budu vodit exkurze*tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]