Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blatouch bahenní - můžu ho posekat?

Od: vojtazanda* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

protože máme "drobný" problém se sousedem který nám vyčítá pomalu i to že dýcháme, tak jsem se chtěl zeptat jestli je Blatouch bahenní nějak chráněný, nebo můžu louku kde roste klidně posekat.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Vojto, můžeš klidně sekat *uf*. Ale to co posekáš není k ničemu - ani na sušení, ani ke zkrmení :(

limetka*
hodnocení

2x

Nepatř ímezi chráněné druhy, takže soused prudič si bude muset najít na vás něco jiného *smich*

hodnocení

2x

Není to rostlina nijak chráněná. Navíc můžete použít argument, že se jedná o rostlinu jedovatou!

P.s. Ono to s tou jedovatostlí není tak hrozné, ale je prostě jedovatá! Čaj mu uvařte z něčeho kvalitnějšího - třeba z tisu, ten je i špatně vystopovatelný... ;)

vojtazanda*
hodnocení

OK. díky. Hledal jsem to na netu, taky jsem nikde nic nenašel, ale chtěl jsem se poradit, než s tím vyrukuju. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]