Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhrada netkané textílie

Od: kolacek odpovědí: 3 změna:

Mám velkou zbytnou roli sítoviny uhelon a prosím o radu,zda ji lze použít na zahradě místo netkané textílie aby nerostl plevel,jinak nevím co s ní děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevidím to jako vhodné využití, plevel bude růst i pod touto sťovinou. Zkuste ji spíše prodat...

jabraka*
hodnocení

0x

Je to polyamidová textilie a když by se položila na záhon dvakrát,tak zastíní plochu natolik,že plevel zahubí.Horší je proti geotextilii,že může být napadána některými bakteriemi a v půdě ztratit mechanické vlastnosti a rozpadne se.

JABRAKA

jovanek*
hodnocení

0x

Dobrý den,je to sice již měsíc,co jste se ptal na uhelon.Já neumím poradit,ale měl bych spíše zájem o koupi.Popřípadě bych vyměnil za tu mulčovací textílii. Budeteli mít zájem,kontaktujte mne na jovanek.d@seznam.cz. Pěkný den a děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]