Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesazení šeříku

Od: mana* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, byli jsme na procházce a vykopali jsme pár šeříků i s kořeny. Myslíte, že se po zasazení ujme? Máte s tímto někdo dobré zkušenosti?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zahradicek
hodnocení

0x

A komu jste je vykopali?*smich* Ihned sadit a zalévat.

mana*
hodnocení

Děkuji. Tam už nikdo nebydlí je to opuštěný barák.Jinak bychom si to nedovolili. :) Já jsem posera. Byly okolo výhonky, tak mi to nedalo a pár jsme jich vykopli. Jsem zvědavá jestli se ujmou.

Jdeme na to ať přežijí.

zahradik

No on vám asi poroste,ale s květem bude potíž,protože šeříky se roubují na podnože. Uvidite sama.;)

jabraka*
hodnocení

0x

Když jsem se nastěhoval před lety do paneláku,tak jsme přinesli odkopky a zasazeli okolo domu.Dnes jsou tu okolo houštiny.Ale šeřík je to planý i když asi tři barvy.

JABRAKA

hodnocení

0x

Šeřík se vám určitě ujme,doufám,že jste zasadili každou sazenici zvlášť. Pokud budete chtít,aby vám každoročně bohatě kvetl, je třeba po odkvětu květy odstranit.

mana*
hodnocení

Ano každou sazenici jsme zasadili zvlášť. Kdyby se to tedy ujmulo, tak přece jenom to má nějaký kmínek a rozrůstá se.To jsem taky četla, že se mají květy odstaňovat, aby druhým rokem měl zase na květ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]